Tahsilatçım Blog

Tekstil Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Tekstil Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Tekstil sektörüne özel online tahsilat sistemi olan Tahsilatcim.com sayesinde satışları yönetmek ve arttırmak çok kolay hale geliyor. Tüketiciler tarafından sürekli olarak tercih edilen bir alan tekstil sektörü için dijital muhasebe çözümleri sunan sistem üretici ve satıcıların işlerini kolay hale getiriyor.

Kolay ve Pratik Tahsilat Çözümü

Tahsilatçım tekstil sektörü için tüm muhasebe ve ödeme çözümlerini tek noktada topluyor. Bayiler arasında tahsilatın kolay şekilde yapılabilmesi için markalara önemli çözümler sunan sistem kolay yönetimi ile rahatlıkla kullanılabiliyor. Bayiler ve saha satış personellerinin yer ayrımı olmadan kolayca tüm kredi ve banka kartlarından tahsilat yapmalarını sağlayan sistem aynı zamanda vade farksız, vade farklı gibi ödeme yöntemlerini de beraberinde getiriyor.

Sistemin en büyük kolaylığı anlık, ertesi gün, yedi günlük ve aylık olarak beklenen tahsilatın görülmesi, detaylı rapor alma, şube ve saha personellerinin performansını ölçme gibi kolaylıklar sunması olarak öne çıkıyor. Bu sayede sistemde tüm işlemler aktif şekilde takip edilebiliyor. Markaların tahsilat işlemlerini kolaylaştırmak için sunulan sistemde blokeli çalışma koşulları kapsamında banka hesaplarına yatacak olan net tutarın takip edilmesi, nakit akışının düzenlenmesi de mümkün oluyor. 

Bu sayede firmaya bağlı olan bayiler seçilen taksit seçenekleri ile ödeme yapabiliyor. Birden fazla ödeme kuruluşunun aktif hale getirilmesi ile birlikte ödeme kanalı da anında değiştiriliyor. Bu da günlük olarak değişecek iş koşullarına da en iyi şekilde uyum sağlanmasını olanaklı hale getiriyor. Özellikle kredi kartı ödeme seçeneğinin sunulması sadece bölgesel olarak değil global çapta da fazla mal ya da hizmet alımının gerçekleşmesi için teşvik sunuyor. Tekstil sektörü evrensel bir sektör olduğundan sistemin kullanılması ile birlikte önemli kazançlar elde etmek de mümkün olacaktır.

Herkesin Kullanabileceği Sistem

Teknik bilgi gerektirmeyen ve herkesin kullanımının olanaklı hale getirildiği Tahsilatçım böylece yeni bayi veya personellerin de sisteme hemen entegre olmasını olanaklı kılar. Kurulumun hazır olarak teslim edilmesi ve gerekli kontrollerinin sağlanması sonrasında işleme hemen başlanması da zamandan önemli tasarruf etmenizi de sağlıyor. Her zaman sunulan teknik destek sayesinde de olası sorunların hemen önüne geçiliyor.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

444 30 51 Whatsapp Hattı