Tahsilatçım Blog

Bayilerinizi Online Olarak Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Bayilerinizi Online Olarak Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Yoğun tempolu iş hayatında ödeme yapmanız ve muhasebe işlemlerini çözümlemeniz için ekstra vakit ayırmanız gerekir. Zaten çalışma temposu yoğunken bu işlemlerin zamanında yapılması, faturaların son ödeme tarihlerinin gecikmesi motivasyonunuz düşebilir. İşte tam bu soruna çözüm olarak bayi tahsilat sistemi geliştirilmiştir. Muhasebe işlemlerinizi hızlıca halletmenizi ve ödeme yapmanız gereken noktalara zamanında ve güvenli aktarım sağlamanızı kolaylaştıran bu sistem sayesinde artık yükünüz hafifler. Tüm işlemlerinizi güvenilir biçimde ve internet aracılığıyla yapma fırsatına sahip olursunuz. Üstelik bu sistemin mobile uyumlu olması cep telefonundan ödeme yapmanızı da sağlar.

Online Bayi Tahsilat Sistemini Kimler Kullanabilir?

Online tahsilat sisteminin kullanılabilmesi için firmanızın bayiliği olması yeterlidir. Gıda, giyim, üretim, kozmetik, ayakkabı, orman ürünleri, hayvancılık ve daha sayılabilecek birçok farklı sektörden ve Türkiye’nin hangi ilinden olursanız olun bu hizmeti alabilirsiniz. Bayinizin tahsilat işlemleri en hızlı şekilde gerçekleşecektir. Ödeme yapacağınız bankanın belirlenmesiyle bayi tahsilat sistemi size her açıdan kolaylık sunacaktır. İster bilgisayar ister tablet, hatta cep telefonundan dahi işlemlerinizi birkaç adımda gerçekleştirebilirsiniz. Bayi tahsilat sistemi sayesinde bayilerinizin ve saha satış personellerinizin nakit akışı sizin kontrolünüzde gerçekleşir. Tüm işlemleri tek bir cihazdan anında görüntüleyebilirsiniz. Farklı sektörde bayilere sahip olsanız bile işlemlerin tümünü tek bir noktadan yapabilirsiniz.

Online Bayi Tahsilat Sistemi Kullanmanın Avantajları

Günümüz teknolojisine ayak uydurmak için artık birçok iş dijital dünyaya taşındı. Tahsilat işlemleri de bu nedenle kredi-banka kartları ile internet üzerinden tahsilat sistemleri aracılığı ile gerçekleşmeye başladı. Online olarak yapılan bu ödemeler için geliştiriciler ile güvenlik önlemleri en yüksek seviyelere ulaştı. Bu tahsilat yönteminin pek çok avantajı vardır. Bu avantajlardan bazıları;
• Ekonomik olarak satın alınan bu sistem, aynı doğrultuda kullanıldığında maliyetinden şaşmaz. Ekstra masraf gerektirmez ve akıllı bir şekilde çalışır.
• Yaptığınız işlemlerin olumlu-olumsuz tüm yönlerini tek bir ekrandan görebilirsiniz. Raporlar detaylı olarak görüntülenir ve müşterileriniz ve sisteminiz hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olursunuz.
• Birden çok bayiniz olacağından dilediğiniz bayiye farklı ödeme sistemi sunabilirsiniz. Taksit konusunda yapacağınız işlemler yalnızca siz ve bayiniz tarafından görülür.
Bayi tahsilat sistemi içerisinde, bayiye otomatik olarak seçenekler sunulur. Karşı taraf taksit seçeneğini kolaylıkla belirleyebilir.

Mobil Uyumlu Arayüz ile Cep Telefonundan Tahsilat İşlemi

Bayilerinizin nakit akışını, saha satış temsilerinizin tahsilat işlemlerini cep telefonunuzdan da görebilme imkanı sunuyoruz. Bilgisayar başında olmasanız bile bayi tahsilat sistemi sayesinde önemli işlerinizi birkaç dakikada tamamlamak mümkündür. Bu sistemi çözmeniz de oldukça kolay çünkü arayüz tamamen mobil cihazlarla uyumludur. Bu da tüm tahsilat işlemlerinizi nerede olursanız olun dilediğiniz cihazdan hızlıca gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir. Tahsilat işlemlerinizin cebinizde olması aynı zamanda tüm kontrolleri ve diğer işlemleri de yapabilmenize olanak sunar.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

444 30 51 Whatsapp Hattı