Tahsilatçım Blog

Beyaz Eşya Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemleri

Beyaz Eşya Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemleri

Beyaz eşya sektörüne özel online tahsilat sistemleri sunan Tahsilatçım tek noktadan muhasebe işlemlerinizi halletmenizi sağlıyor. Hem firma sahipleri hem de bayiler için önemli kolaylık sunan sistem ile birlikte ödemelerin takibi, kontrolü ve işlemesi de çok kolay hale geliyor. Kolay kullanımı ile birlikte herkes sistemi rahatlıkla kullanabiliyor. 

Özel Tahsilat Sistemi

Tahsilatçım ile birlikte beyaz eşya sektörüne dönük olarak tüm ödeme ve muhasebe işlemleri kolaylık kazanıyor. Firma sahipleri için yapılan tüm işlemler adına bilgi sağlanıyor. Günlük, haftalık ve aylık olarak sunulan raporlamalar ile birlikte bütçe işlemlerinin yapılması da kolaylık sunuyor. Bayiler ve saha personellerinin satış yapabilmesini olanak tanıyan sistem böylece dünyanın herhangi bir noktasından kredi veya banka kartı ile ödeme alabilmeyi de mümkün hale getiriyor. Blokeli olarak yapılan çalışma koşullarında banka hesabına yatırılacak olan net tutarın takip edilmesini de sağlayan sistem böylece hesaplama araçları açısından önemli kolayları beraberinde getiriyor. 

Bayiler için de belirlenen taksit koşulları ile taksit yapmak olanaklı olduğundan çoklu taksit seçeneklerini de hayata geçirebilirsiniz. Beyaz eşya sektörü fiyat açısından sürekli değişen bir sektör olduğundan sistem üzerinden anlık fiyat takibi gerçekleştirmeniz de mümkün olur. Birden fazla ödeme kuruluşunun seçilmesi ile birlikte tercih edilen aktif kanal da değiştirilebilecek değişken günlük çalışma şartlarına anında geçiş yapılabilecektir. 

Beyaz Eşya Sektörü İçin Önemli Kolaylıklar

Online tahsilat sistemi olarak Tahsilatçım özellikle beyaz eşya sektörü için önemli kolaylıklar sunuyor. Sistemin kullanılması için herhangi bir teknik bilginin gerekmemesi herkesin rahatlıkla sistemi kullanabilmesini olanaklı hale getiriyor. Sistem teslim edilmeden önce test edildiği için kullanıma başlama ile birlikte hemen çalışmak da olanaklı oluyor. 

Sistemin en büyük özelliklerinden bir tanesi tüm kredi kartı markaları ve bankalar için vade farkı oranını belirlemenize olanak tanımasıdır. Bu sayede istenen taksit seçeneklerinin seçilmesi mümkün olduğu gibi vade farksız taksit yapma olanağı da sunmasıdır. Gelişmiş yapısı ve kolay kullanımı ile birlikte beyaz eşya sektörüne ait tahsilat işlemlerinin yapılmasını ve kontrol edilmesini Tahsilatçım rahat hale getiriyor.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

444 30 51 Whatsapp Hattı