Tahsilatçım Blog

Sağlık Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Sağlık Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Sağlık sektörüne özel online tahsilat sistemi olarak sunulan Tahsilatçım işlerinizin tam kontrollü şekilde gerçekleşmesine fırsat tanıyor. Güvenli ve stabil çalışması ile tek noktadan muhasebe işlemlerinizi yapabilmenizi sağlayan sistem böylece hem personel hem de şubeler arasındaki hesap akışının da görünür hale gelmesini sağlıyor.

Sağlık Sektörü Niçin Tahsilat Sistemi Kullanmalı?

Online tahsilat sistemi tüm ödeme ve muhasebe işlemlerinin tek nokta üzerinden gerçekleşmesini sağlamaktadır. Özellikle sağlık sektörü gibi şube sayısı olarak fazla iş hacmine sahip olan alanlarda şubeler ve saha personellerinin işlemlerini görüntüleme ve kontrol etme olanağı vermektedir. Şube veya personeller nerede olursa olsun sistem mobil uyumlu olması sayesinde de tüm kredi ve banka kartlarından tahsilat yapmayı olanaklı kılmaktadır. Aynı zamanda seçilen vade farksız veya vadeli olarak taksit seçeneklerinin de sunulması kazançların artması için avantaj yaratır.

Çok kolay şekilde tamamen kullanıcı odaklı olarak geliştirilen sistemde tüm işlemlerden haberdar olmak mümkündür. Blokeli olarak çalışma koşulunun sağlanacağı durumlarda ise banka hesaplarına yatırılmakta olan net tutarın da takip edilmesi ve nakit akışının düzenlenmesi de olanaklıdır. Böylece şubeler sizin seçeceğiniz taksit seçenekleri üzerinden ödeme yapacaktır. Aktif olarak birden fazla ödeme kuruluşunun tercih edilmesi halinde ise anlık müdahale de yapabilir, böylece günlük olarak değişen çalışma koşullarına da uyum gösterebilirsiniz.

Avantajlı Tahsilat Sistemi

Tahsilatçım işlerinizin sorunsuz yürütülmesi için gelişmiş özelliklere sahiptir. Sanal pos başvuru danışmanlığı sayesinde pos işlemlerinizi hemen yapabilirsiniz. Kurulum desteğinin sunulması ve kurulum yapılarak sunulması da sistemi hemen kullanmanızı olanaklı kılar. Teknik desteğin sağlanması da sistem ile ilgili olarak karşılaşacağınız sorunları kolayca gidermenizi mümkün hale getirir. Otomatik banka tanıma sistemi, sistem geneli taksit tanımlama, vade farklı taksit tanımlama, şubeye özel taksit tanımlama gibi seçenekler ile birlikte sağladığınız ödeme çözümlerinin de daha artmasına fırsat verir.

Tüm bankalar destekli oluşu ile birlikte herhangi bir kısıtlama olmadan kullanım olanağı sunan sistem bu sayede işlemlerin de gerçekleştirilmesi için kolaylık sunar. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği yapısı ile Tahsilatçım ile birlikte muhasebe işlemlerinizi sorunsuz tamamlayabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

444 30 51 Whatsapp Hattı