Tahsilatçım Blog

Otellere Özel Online Tahsilat Sistemi

Otellere Özel Online Tahsilat Sistemi

Otellere özel online tahsilat sistemi sunan Tahsilatçım ile birlikte hesapları yönetmek kolay hale geliyor. Muhasebe ve nakit akışı işlemleri için geliştirilen sistem kolay kullanım sunan yapısıyla da birlikte işlerinizi önemli ölçüde kolaylaştırmak için yararlı oluyor.

Otellerin İş Yükünü Hafifleten Sistem

Online tahsilat sistemleri arasında gelişmiş yapısı ile otellerin ihtiyacına karşılık veren Tahsilatçım beraberinde pek çok avantajı getiriyor. Tüm ödeme ve muhasebe çözümlerinin tek noktada entegre edilmesini sağlayan sistem böylece şubeler ve saha satış personellerinin bölge farkı olmaksızın işlemlerini rahatça yapabilmelerini sağlıyor. Gerçekleştirilen işlemlerin kolayca panelden görünmesi sayesinde ise işlemlerde önemli avantajlar elde ediliyorken aynı şekilde ödeme yöntemleri olarak da kolaylık sunuluyor.

Tüm kredi ve banka kartlarından tahsilat yapılmasını sağlayan sistem özellikle otellerin müşteri profili göz önünde tutulduğunda önemli bir rahatlama sağlıyor. Dünyanın hangi bölgesi olursa olsun otelleri kullanan müşterilerin sorunsuzca ödeme yapabilmelerine olanak tanıyor. Bununla birlikte sistem şubeler ve personeller arasında da bağlantıyı önde tutarak yapılacak olan işlemlerin panel üzerinden takibinin de gerçekleştirilmesine de imkân veriyor.

Tüm İşlemler Tek Noktada

Tahsilatçım ile birlikte tüm işlemlerden hemen haberdar olabilirsiniz. Gelişmiş panel yapısı ile sisteme entegre şube veya personellerin yaptıkları işlemler anında sistemde gözükür. Bu sayede gelişmiş muhasebe takibini çok daha kolay şekilde yapabilirsiniz. Özellikle sistemin tek bir panel üzerinden tüm maddi verilere erişim olanağı sunması işlemlerinizi kolay şekilde gerçekleştirmeniz için fırsat sunar.

Kredi kartı ödeme seçeneği sunması ile birlikte tüm dünyada yer alan şubeler arasındaki maddi iletişimi ve tahsilat yönetimini de sorunsuz hale getirmektedir. Böylece hizmet alımı için daha fazla teşvik sunan sistem kazançların da artmasını olanaklı hale getiriyor. 

Sistemi kullanmak için teknik bilgi gerekmemesi de önemli avantaj yaratıyor. Kurulumu yapılarak teslim edilen sistem böylece hemen kullanılmaya başlanabilir. Her zaman süren teknik destek sayesinde de sistemde karşı karşıya kalacağınız sorunları hemen çözebilirsiniz. Güvenilir, hızlı ve uygun fiyatları ile öne çıkan Tahsilatçım ile işlemlerinizi daha da büyütebilecek, kazançlarınızın kontrolünü de tek nokta üzerinden kolayca yapabileceksiniz.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

444 30 51 Whatsapp Hattı