Tahsilatçım Blog

Metal Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Metal Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Metal sektörüne özel online tahsilat sistemi ile birlikte şube ve personeller arasındaki tahsilat işlemleri sorunsuz ve hızlı şekilde gerçekleştiriliyor. Özellikle metal sektörü sürekli gelişen ve fiyatların da değişken olduğu bir alan olduğundan Tahsilatçım ile çalışmak önemli avantajları da beraberinde getiriyor.

Tüm Ödeme ve Muhasebe Sistemleri Bir Arada

Tahsilatçım ile birlikte tüm ödeme ve muhasebe sistemleri tek noktada sunuluyor. Bu ise bayiler ile saha satış personellerinin dünyanın neresinde olursa olsun tahsilat yapabilmelerini sağlıyor. Bayilerin ve personellerin sağladıkları ödemelerin anlık olarak görülmesini sağlayan sistem böylece ödeme işlemlerinde kolaylığı beraberinde getiriyor. Sistem sadece ödemeleri göstermekle kalmıyor aynı zamanda entegre yapısı ile birlikte Mastercard, Visa, American Express logosuna sahip olan tüm banka ve kredi kartlarından da ödeme almayı olanaklı hale getiriyor. Sunulan vade farklı veya vadesiz ödeme seçenekleri de işlerinizin artması için yararlı oluyor.

Herkesin Kullanabileceği Sistem

Online tahsilat sistemi olarak Tahsilatçım kolay ve herkesin kullanabileceği ara yüze sahiptir. Bu sayede sisteme yeni dahil olmuş şube veya personeller de rahatlıkla sistemi kullanabilir. Özelleştirilebilen yapısı ile birlikte tüm kullanıcılar için önemli kolaylıklar sunar. Sistemde gerçekleştirilen tüm işlemlerden haberdar etmesi anlık veri takibini de kolay hale getirir. Blokeli çalışma koşullarında banka hesabına yatırılan net tutarın takip edilmesi ve nakit akışının düzenlenmesi de mümkündür. Bayiler de tercih edilen taksit seçeneklerine dönük olarak ödeme gerçekleştirebilir. 

Sayıca fazla ödeme kuruluşunun tercih edilmesi durumunda ise aktif ödeme kanalı değiştirilebilmekte ve o anki avantajı çalışma koşulları üzerinden seçim yapılabilmektedir. Kredi kartı entegrasyonu ile birlikte tüm dünya çapında işlemleri olanaklı kılması özellikle metal sektörü için avantajları da beraberinde getirir. Metal sektörüne doğru karşılığın verilmesi, işlerinizin büyümesi ve performans değerlendirme yapabilmeniz için sistem gelişmiş özellikler içerir. 

Sistemin herkes tarafından rahatça kullanılması için kurulumu yapılarak teslim edilmesi ve teknik desteğinin de devam etmesi olası sorunların da ortadan kaldırılması için yararlı olmaktadır. Kendi logonuzu sisteme yükleme, pos ayarları yapma ve taksit seçeneklerini belirleme gibi çoklu özelliklerden yararlanmak da mümkündür.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

444 30 51 Whatsapp Hattı