Tahsilatçım Blog

Eğitim Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Eğitim Sektörüne Özel Online Tahsilat Sistemi

Eğitim sektörüne özel online tahsilat sistemi için Tahsilatçım kullanabilirsiniz. Gelişmiş alt yapısı, kolay kullanım sunan ara yüzü ve tek merkezden yönetilmesi ile birlikte tüm işlemlerinizde önemli kolaylık elde edebilirsiniz.

Eğitim Sektörü İçin Tahsilat Sistemi

Tahsilatçım sayesinde eğitim sektöründe yer alan markalar önemli avantajlar elde ediyor. Sistemin tek merkez üzerinden çalışması, anlık veri takibi sunması özellikle şubesi ve saha personeli olan kurumlar için avantaj yaratıyor. Şubeler ve personeller arasında tahsilat yapılmasını kolay hale getiren sistem böylece işlemlerin tek merkezden yürütülmesini ve kontrol edilmesini mümkün kılıyor. Böylelikle yapılacak olan tahsilat işlemleri kolaylık kazanıyorken aynı zamanda hesaplamaları anlık takip etmek de mümkün hale geliyor. 

Sisteme entegre edilmiş olan tüm kredi ve banka kartlarıyla birlikte müşterilerin ödemelerini gerçekleştirmeleri de kolaylaşıyor. Anlaşmaları bankalar ve ödeme kuruluşlarına dönük olarak sunulacak olan taksit seçeneklerinin de sistemde olması yine önemli kolaylık sunarak avantaj yaratmayı başarıyor. 

Eğitim Kurumlarına Kolaylık Sunan Sistem 

Online tahsilat sistemi olarak Tahsilatçım kurumlar için önemli özellikleri beraberinde getiriyor. Her şeyden önce tüm işlemlerden anında haberdar olunması muhasebe işlemlerinin rahatlıkla yürütülmesinde yardım sunuyor. Banka hesaplarına yatacak olan ileri vadeli net tutarın takip edilmesi de özellikle hesaplamaları yapabilmek açısından avantaj yaratmayı başarıyor. Nakit akışının bu şekilde düzenlenmesini sağlayan sistem aynı zamanda birden fazla ödeme kuruluşunun tercih edilmesi ile birlikte aktif ödeme kanalının da anlık olarak değiştirilmesini sağlıyor. Böylece günlük olarak değişen fiyatlara endeksleme yaparak da fiyatların ayarlanmasında kolaylık sunuyor. 

Herkesin rahatlıkla kullanabilmesi için son derece anlaşılır ara yüze sahip olan sistem kurulu olarak geldiği için hemen kullanıma hazırdır. Kullanıma hazır olmasının yanında her zaman sunulan teknik destek de işlem tercihi olacakların kontrolünü kolay hale getiriyor.

Sisteme kurumun kendi logosunun yüklenmesi, özel taksit izninin verilmesi ve vade farklı veya farksız olarak taksit belirleme gibi seçeneklerin de sunulması muhasebe ve tahsilat işlemlerinin çok daha verimli olarak yapılmasını sağlıyor. Tüm özellikleri ile birlikte sistem eğitim kurumları için beklentilerini karşılıyor.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

444 30 51 Whatsapp Hattı